Ricotta

Ricotta betyder ‘genkogt’ på italiensk og er lig med at undgå madspild på den lækreste måde

Ricotta

Når man laver oste, får man en stor mængde ostevalle tilovers. Det er præcis den ostevalle, vi bruger til at lave ricotta af. Det gør man også overalt i Italien, hvor hver region har deres egne ricotta-delikatesser.

Processen er enkel, men tidskrævende. Vallen skal varmes langsomt op, herved kommer de resterende mælkeproteiner op til overfladen.

Fra overfladen bliver ricottaen derefter øst op i særlige forme og drænet i et par timer. Den friske ricotta bliver fantastisk smagfuld og er skøn og cremet. Perfekt som lækker cremet fyld i salte forretter, i lasagnen, på pizzaen eller som cremet frisk indslag i kager og desserter.

økologisk Ricotta fra LA TRECCIA
Besøg LA TRECCIA ApS

Besøg vores butik

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af produkter. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.

Ring til os på telefon (+45) 30 14 28 94 eller send en mail til info@latreccia.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 30 14 28 94
info@latreccia.dk
Privacy Overview
LA TRECCIA ApS

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Strictly Necessary Cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.

3rd Party Cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.