Spørg os

​Har du spørgsmål til La Treccia er du altid velkommen til at kontakte os på info@latreccia.dk.

Men måske er der svar på dit spørgsmål allerede her.

Hvorfor økologisk?

Smag er afgørende for os. Vi producerer helt friske oste, og derfor er det af største vigtighed, at vi får mælk, der smager af, hvad køerne spiser. Ren natur og græsning i det fri er fundamentet for kvaliteten af vores friske oste.

Hvorfor laver i oste i hånden?

Vi laver alt, hvad vi overhovedet kan i hånden – ligesom man har gjort det i århundreder i Italien. Og fordi vi laver alt, hvad vi kan i hånden, opstår der et tæt forhold mellem os og vores produkter, men også mellem vores oste og alle jer derude, som nyder vores oste. Vi håber du vil nyde vores håndværk og den smag, der forener Italien og Danmark med håndværk og råvarer.

Kan i levere fra dag til dag?

Ja, vi vi laver frisk ost og producerer alle hverdage. Så ofte kan du få det, du ønsker, med en dags varsel.

Hvordan køber jeg ost hos jer?

Bestil hvad du ønsker via mail, og fortæl os, hvornår du kan afhente det og gerne i god tid. Så laver vi det klart til dig.

Er du grossist, så skriv eller ring for storkundeaftale, levering og pris. info@latreccia.dk

Hvordan betaler jeg, når jeg køber ved dørsalg?

Du kan betale med mobilepay på 30142894.

​Kan jeg købe jeres oste i mit supermarked?

Du kan købe vores oste i udvalgte Menu butikker. Den kan også fås i forskellige måltidskasser hos Aarstiderne.com og separat i deres gårdbutik i Humlebæk.

Vi arbejder hårdt på at komme på hylderne i flere supermarkeder. Du kan hjælpe os ved at tage fat i din leder i dit lokale supermarked eller grossist, og spørge om de ikke skal sælge oste fra La Treccia? Vi er klar til flere bestillinger i mejeriet. De kan skrive til info@latreccia.dk​